foto & design

Bryllupsmagasin

Jeg bruke Adobe InDesign for å lage bladet. For noe av teksten, måtte jeg gjøre research på nettet. Bladet ble trykket hos et trykkeri i Oslo. Trykk på bildet av bladet for å bla i det!

"Rikke var fotograf i vårt bryllup. Hun er en dyktig fotograf som var med på å skape minnerike opplevelser. Hun er behagelig å ha rundt, har et øye for detaljer og brenner for å ta gode bilder. Vi hadde en tett dialog med henne både før og etter bryllupet, og hun var opptatt av at vi skulle være fornøyd med bildene og komme med tilbakemeldinger på om det var noe vi ønsket å få redigert. Dette gjorde vi, og hun redigerte og fikk det til med glans! Vi er imponerte over hvor dedikert hun er og opptatt av å få de beste bildene. Vi anbefaler Rikke på det sterkeste!"

Hilsen Sigurd og Marte


"Jeg vil anbefale Rikke Ytteborg hvis du vil ha det lille ekstra som vi fikk til våres bryllupsbilder. Hun har sitt eget særpreg som vi ble veldig fornøyd med."

Anette Bryn, Heggedal"Rikke var trivelig, blid og samarbeidsvillig, og kom med gode idéer til bildetakingen. Vi fikk bildene raskt etter bryllupet, og fikk veldig mange bilder å velge mellom og dermed mange øyeblikk foreviget. Kjempefine bilder og så morsomt å se tilbake på nå! ❤️ Tusen takk for bidraget ditt til å forevige dagen vår!"

Ingrid & Steinar


Ta kontakt ved å sende meg en e-mail på post@ytteborg.com.
Hilsen Rikke Ytteborg