Please reload

Siste innlegg

Nytt vannmerke m.m.

Jeg holder på å endre litt på den visuelle identiteten på firmaet for å bedre reflektere den stilen jeg liker best for tiden. Stikkord for stilen er lyse farger, luftig, romantisk, drømmende og kremaktig!

 

Så idag har jeg ryddet i mine Pinterest boards. Ta en tur over til Pinterest for å se!

 

Og jeg har vært inne i Lightroom og endret litt på farger på noen bilder jeg har tatt tidligere og eksperimentert med et grafisk design oppdrag for firmaet, nemlig større og bedre vannmerke på bildene:

 

Først laget jeg et rundtvannmerke med mørk, ferskenfarget bakgrunn og mitt navn med litt lysende kant osv. Men dette ble for utydelig...

 

 

...så laget jeg en som var større, men det hjalp ikke det heller...

 

 

...så testet jeg med å gjøre den gjennomsiktig og beholde fersken fargen kun på teksten...

 

 

...men det syntes jo knapt, så da måtte jeg teste med å gjøre teksten hvit med litt sort skygge for å få den tydeligere...

 

...men det ble heller ikke så fint så da var det tilbake og prøve med solid farge bak teksten igjen, men denne gangen litt gjennomsiktig og i en grønn farge...

 

 

...og det likte jeg ganske bra, men det er litt vanskelig å lese teksten fremdeles når bakgrunnen er "urolig". Så da prøvde jeg med å kun gjøre det grønne litt gjennomsiktig, og samtidig beholde at den hvite teksten var helt ugjennomsiktig. 

 

 

 

 

 Og da ble jeg endelig fornøyd! Ja, og som du ser har det også kommet med noen sommerfugler på vannmerket. Håper du liker det du også! 

 

 

Bildene er fra det flotte bryllupet til Anette & Torbjørn. 

 

 

Ønsker du å bruke meg som fotograf eller har du noe du vil spørre meg om, så er du velkommen til å ta kontakt via skjemaet nederst på siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Arkiv